Sandheden om engle


De er kendt under forskellige navne; "Vogtere", "Vægtere", "Vagter", "Dørvogtere". Deres sande natur er at afholde menneskeheden fra på nogen måde at nå fremad, især med hensyn til spirituel kraft og viden. De er som vagter i en koncentrationslejer; "Vagttårnene". Engle er menneskehadende udenjordiske, og deres dagsorden lyder på at holde menneskeheden spirituelt slavebunden og uden kraft.

Folk, der er udenforstående, og som dykker lidt for langt ned i det okkulte, vil øfte mødes med ubehagelige oplevelser (igen, FRYGT bruges ofte som et middel til kontrol). Uanset hvad, bliver folk, der er udenforstående, ofte narret ind i forhold med engle.

Der er selvfølgelig variationer, men følgende er hvad, man skal være opmærksom på- du vil se dette, hvis du læser noget om folks oplevelser:

Jeg har haft at gøre med disse væsener, og de er alt andet end godgørende. De er bringere af død og ulykke, og deres foretrukne ofre er børn. Jeg har set dette mange gange. Folk, der bliver involveret i engelmagi, er enten ekstremt arrogante, eller også ender deres liv i katastrofe. Én fyr, der var involveret i denne slags ting, var alvorligt deprimeret og storstilet bruger af stoffer.

Da jeg var et lille barn, fortalte min mor mig, at hendes forældre fik et barn, flere år før hun blev født. Da denne lille pige var to år gammel, pegede hun op (de var kristne) og sage "engel" "engel". Snart efter slog hun hovedet på en sporvogn, da den kørte ind for at stoppe, og hun døde kort tid efter.

En kristen kvinde, som ventede et barn, blev besøgt af en engel. Englen fortalte hende, at barnet ville blive dødfødt. Naturligvis blev barnet dødfødt.

De apokalyptiske engle losser ild, plager og alle andre ubehageligheder ned på menneskeheden.

Engle går efter børn og tager deres sjæle, så de, og andre fjendtlige udenjordiske, kan leve af deres energi.


TILBAGE TIL AFSLØR KRISTENDOMMEN

free web stats