Kopi af en katolsk skriftemålsbog


Dette er patetisk, men det er en god griner. Dette er en kopi af en katolsk skriftemålsbog. Humor til side - når man læser dette, er det mere end tydeligt, at disse mennesker virkelig er SYGE.

Dette er så anti-livs agtigt og et perfekt eksempel på, hvordan den udenjordiske "Gud" hader menneskeheden, og alt der er menneskeligt. Ethvert menneskeligt træk er dækket her; hvad der gør os alle til mennesker. Disse læresætninger er så anti-humane og unormale, som noget kan være. Hvad der er endnu værre er, hvordan de presser disse læresætninger ind i livet hos uskyldige børn og ødelægger endnu flere liv. Denne syge "religion" skal ophøre, og snart er ikke hurtigt nok!

 


 

Ud over at fortælle KARAKTEREN af vores synder, må vi også huske, så vidt muligt, antallet af gange vi har begået dem samt fortælle (og kun) de OMSTÆNDIGHEDER, som til tider enten kan have gjort en undskyldelig synd dødelig eller en dødelig synd endnu værre. Har jeg nogensinde undladt at bekende en alvorlig synd eller skjult den? Har jeg gjort mig skyldig i respektløshed over for dette sakramente ved ikke at undersøge min samvittighed omhyggeligt?

Har jeg undladt at gøre boden givet til mig af skriftefaderen eller undladt at adlyde nogen af hans instruktioner? Har jeg forsømt påskepligten og ikke modtaget den hellige nadver eller undladt at bekende mine synder inden for et år? Har jeg nogen VANER af alvorlig synd at bekende først(urenhed, drukkenskab osv.)?

Første Bud

Andet Bud

Tredje Bud

Fjerde Bud

Vedrørende mine børn?

Femte og Ottende Bud

 

Sjette og Niende Bud

Syvende og Tiende Bud

ANDRE SYNDER


TILBAGE TIL AFSLØR KRISTENDOMMEN

free web stats