Det underbevidste budskab i den jødiske/kristne bibel:
Jødisk overlegenhed over ikke-jøder


Der findes en hemmelig, jødisk klike, som er tusinder af år gammel. Denne klike kontrollerede og havde altid meget højere niveau af viden, langt ud over det, som de fleste vidste. Når nye samfund blev etableret, tilranede denne jødiske klike sig de magtfulde, religiøse og politiske stillinger og sikrede derved, at enhver form for avanceret viden i cirkulation blev fjernet fra det offentlige rum og røg ind i deres hemmelige skoler og organisationer. Vatikanet, som er det herskende hierarki, er intet mere end organiserede kriminelle, der har forårsaget menneskeheden umådelig ødelæggelse, elendighed, lidelse og sorg. Jøderne er dem, der styrer de kristne kirker, og især vatikanet, hvorfra alle andre kristne sekter udsprang.

På de øverste niveauer kender de til Solens sande kraft, numerologi, massesindet, planeternes effekter på menneskers adfærd, hvordan man manipulerer tid, energi. De har brugt deres hemmelige organisationer til at skabe institutioner i det offentlige rum, såsom religioner og politiske partier for at fjerne okkult viden og holde det ude af cirkulation. Inkvisitionen er et førsteklasses eksempel, for blot at tale om noget okkult eller esoterisk svarede til at underskrive sin egen dødsdom.

For at maksimere kraften til deres agenda, blev de kristne kirker bygget på ley-linjer. Ley-linjer er områder i Jorden, som har øget geomagnetisk energi. Den menneskelige krop er sammensat af og kører på bioelektricitet. Vores tanker består af elektriske impulser. Gennem meditation og ved at arbejde på vores egne energicentre, kan vi skærpe vores tanker, så de har stærkere effekt og kan påvirke vores omgivelser. Når en person, der er kyndig, bruger jordenergi, i tillæg til denne dirigerede tankeenergi, forstærker dette i høj grad kraften bag tankerne og dirigeringen af energien med viljens kraft. Hedenske templer jævnet med jorden, og kristne kirker blev bygget oven på dem. Særlige ritualer blev også udført på disse energikrydsninger i jordnettet. Menneskelige ofringer og/eller dyreofringer og lignende forårsagede ekstrem frygt i ofrene. Denne dirigerede frygtenergi, som de bruger til at styre, blev pumpet ind i hvirvler af jordenergi. Denne energi forstærkes tusindvis af gange og skaber derved en tilstand af vibration i jordfeltet, hvor vi alle lever. Fra hvad jeg forstår, omslutter dette jordnet Jorden som et edderkoppespind. Dette er en af grundene til, at kristendommen har et så stærkt greb i mange. Frygt er det, der kontrollerer verden, og det er meget effektivt.

Hertil kommer de løgnagtige prædikener, der var fyldt med følelser, og doktrinerne der blev gentaget inde i disse bygninger. Dette producerede al den nødvendige kraft til, at den kristne kirke kunne udføre sit mål. Samtidig med brugen af den uvidende forsamlings energi, er en konstant og kraftfuld energiforsyning tilgængelig for fjendtlige adepter, som kan dirigere og manipulere den til at styre og fordømme Jordens befolkning. Gamle kunstværker fra renæssancen er bevis nok for den kontrol, den kristne kirke havde over disse mennesker i alle aspekter af deres liv. Der er meget få malerier, skulpturer og andre kunstværker, der ikke skildrer nazaræeren, "Jomfru Maria" og deres slæng. Dette gælder også for musikken i denne periode. At fremstille et antal ikke-kristne kunstværker, blev man dømt som kætter. Bønneenergien alene, der er gået ind i denne modbydelige organisation er ud over den vildeste fantasi. Én person, der alene fikserer på en tanke eller idé genererer tankeenergi; tænk hvad millioner kan gøre.

På grund af grådigheden, har dette desværre ikke været nok for de forbryderiske udenjordiske og deres menneskelige slaver, der kører denne ring af ødelæggelse. Der var nødt til at være krig. Det menneskelige energi output er mest kraftfuldt under stor frygt, i lyset af døden, eller mens man dør. Jo voldeligere, desto bedre. Enhver, der er bekent med Det Gamle Testamente i Bibelen er godt klar over de endeløse krige og folkemord af ikke-jøder, der er blevet fremmet af den såkaldte "Jehova", som er jødisk dominans, massemord, tortur og folkemord af ikke-jøder. Dette syge, perverse pis er tvangsmæssigt blevet trommet ind i ikke-jøders sind fra dag ét, hvilket skaber en kraftfuld, underbevidst tankeform, der har manifesteret sig i virkeligheden.

TILBAGE TIL AFSLØR KRISTENDOMMEN

free web stats