Afsløring af Det Nye Testamente


"Den har tjent os vel, denne myte om Kristus"
-Pave Leo X (1475-1521)*


MYTEN OM OPSTANDELSEN:
STJÅLEN!
Opstandelsen er et fælles tema fundet i mange helt forskellige religioner i hele verden. Det er symbolsk for nedstigningen til underverdenen og en senere tilbagevenden. Mesopotamien: Ishtars/Inannas nedstigning og tilbagevenden (hun genopstod fra de døde). Egypten: Osiris, Gud af Underverden, genopstod. Grækenland: Persefones nedstigning til underverdenen og tilbagevenden. Listen over genopstandne Guder er omfattende og er baseret på et koncept, ikke faktiske karakterer. Denne allegori er baseret på Magnum Opus og det, der er kendt som "Nigredo Fasen". For mere information, læs artiklen Afsløring af spirituel forvanskning: Spirituel alkymi og Bibelen.

Men selvfølgelig kan vi ikke glemme "Faderen, Sønnen og Helligånden".

Nazaræerens korsfæstelse er ikke noget nyt. Apostlenes Gerninger 5:30 -
"Vore fædres Gud har oprejst Jesus, som I dræbte ved at hænge ham på et træ."
Første Petersbrev 2:24 -
"På sit legeme bar han selv vore synder op på korset, for at vi, døde fra synden, skal leve for retfærdigheden. Ved hans sår blev I helbredt."

Den nordiske Gud Odin kom før Jesus Kristus. Odin hang fra et træ og oplevede en slags død for at opnå viden. Ved at blive "genfødt", opnåede han gnosis (avanceret spirituel viden), og ligeså gjorde den egyptiske Gud Set, der blev "korsfæstet" på et "kors" kendt som et gaffelkors.1 Derudover hang Krishna, Marsyas, Dodonian og Zeus også fra træer. Dette er også betydningen bag "Den Hængte Mand" i tarotten. Buddhaen sad også under et "bo-træ". "Bo" er af "Boa", hvilket betyder "slange" - kundalinien. Træet er en gammel skildring af den menneskelige sjæl, hvor stammen er symbolsk for rygsøjlen, og grenene symboliserer de 144.000 nadier sammen med frugterne, som symboliserer frugten fra meditationen; livskraften og sindet og sjælens kræfter. "144.000" er endnu en jødisk/kristen bibelforvanskelse af en allegori, der har at gøre med den menneskelige sjæls nadier, hvilke er særlige kanaler for livskraften.

Nedenfor er en yderligere liste over guder, der hang fra træer:

Ovenstående liste blev taget fra bogen "The World's Sixteen Crucified Saviors" af Kersey Graves, Sixth Edition- 1960

I forhold til navnet "Jesus", så repræsenterer de fem bogstaver den menneskelige sjæls fem elementer- ild, jord, luft, vand og kvintessens. Den fiktive karakter blev stjålet fra hedenske ALLEGORIER- han siges at have levet "33 år", hvilket svarer til antallet af ryghvirvler i den menneskelige rygsøjle, som kundalinistangen stiger op ad, hvilket transformerer den menneskelige sjæl og sindet ind i superbevidsthed. Dette er, hvad der menes med at være "33. grad frimurer". De to andre, som blev korsfæstet sammen med nazaræeren, udgør endnu en treenighed og er, igen, ALLEGORIER for de tre store dele af sjælen, hvor der er en krydsning af energier, hvoraf det vigtigste er det intetkønnede hjertechakra (det store kors), hvor skulderchakraerne har vinger, samt de to mindre sjette chakraer og de to mindre hoftechakraer. For dem af jer, der ikke er bekendt med det okkulte - studer alt på denne hjemmeside og også Fryden Ved Satan hjemmesiden, som er meget afslørende vedrørende spirituel viden.

Nazaræeren blev opfundet ud fra et KONCEPT. Nazaræeren er det, der er kendt som chi, "heksekraften", "pranaen" og de andre navne for den menneskelige sjæls og sindets kræfter. De mange skildringer af glorier indikerer en opstegen Slange af Satan, også kendt som kundalinien. Korset var oprindeligt ligesidet og har formen som den menneskelige sjæl. Dette er også blevet hæsligt forvansket. Det med, at "Jesus frelser", som kristne mekanisk plaprer ud som et optrukkent børnelegetøj, er falskt. I virkeligheden er det kun dine egne kræfter, der vil frelse dig. Gennem power meditation kan vi heale os selv og overleve situationer, der ville være katastrofale for folk, der mangler denne viden. Den opstegne slange er forudsætningen for det magiske værk kaldet Magnum Opus, der gør en fysisk og spirituelt perfekt og udødelig. Dette er endnu et område, hvor de vildledte kristne bliver ved med at gentage sætningen om "evigt liv", uden nogen idé om, hvad det virkelig er, betyder, eller hvordan man opnår det.
Det latinske kors var ikke en del af kristendommen før det 7. århundrede og blev ikke fuld ud anerkendt før det 9. århundrede.
Primitive kirker foretrak at repræsentere nazaræeren med lammet. Lammet er i øvrigt endnu et stjålent symbol. Påskelammet repræsenteres af Vædderen i dyrekredsen (som begynder den 21. marts hvert år). Lammet blev også båret af Hermes og Osiris.
Forårslammet er symbolsk for det tidspunkt, hvor Solen går ind i Vædderens tegn og har også at gøre med at begynde Magnum Opus.

KRISTNE HØJTIDER ER OGSÅ BLEVET STJÅLET: DE FALDER ALLE SAMMEN MED HEDENSKE HØJTIDER OG SÆRLIGE TIDSPUNKTER AF ÅRET.

"Påske" (engelsk "Easter") blev stjålet fra Astaroth, som oprindeligt var kendt som "Ashtar". Denne højtid falder sammen med forårsjævndøgnet, hvor dag og nat er lige lange. Hun var kendt som "Eastre" for angelsakserne. Som Gudinden for frugtbarhed blev hun forbundet med kaniner og æg. De kristne stjal denne højtid og fordrejede dens betydning. Andre navne kan nævnes: Påske, Easter (engelsk), Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, (Estrus er når et dyr går i løbetid; parringstiden), Oestrus, Oistros og Ostara. Som tidligere nævnt, blev "Guds Lam" stjålet fra stjernetegnet Vædderen, hvilket Solen går ind i hvert forår.

 

JULESÆSONEN, 25. december. Julen falder sammen med vintersolhvervet, hvilket er årets korteste dag. Datoen, d. 25 december er den persiske Gud Mithras fødselsdato og er også tidspunktet for den romerske højtid Saturnalia. Træet, dekorationerne, bagning, gaver og fejring har INTET at gøre med nazaræeren. Disse er kopier fra hedenske højtider og fejringer. Igen, træet med lysene og dekorationerne er symbolsk for den opstegne slange, sjælen der er blevet lyst op, fordi alle de 144.000 nadier er i live med energi. Formen af grantræet kulminerer i ét punkt, og dette symboliserer opvældende energi til toppen af hovedet, hvilket ikke er meget anderledes end symbolikken bag de egyptiske pyramider, der også ender i ét punkt. Der er mange forskellige hedenske Guder forbundet med og fejret den 25. december og omkring denne dato.

"Allehelgensdag" svarer til "Halloween/Samhain".

"Mariæ Himmelfart" falder sammen med "Lammas Dag" under sommersolhvervet.

Alle disse højtider, som oprindeligt var HEDENSKE/IKKE-JØDISKE er blevet erstattet til at være i overensstemmelse med og fokusere på fiktive jødiske karakterer.

For mere detaljeret information vedrørende tyveriet og forvanskningen af hedenske højtider, se Det stjålne år.

KRISTNE DRAGTER OG DERES PARALLELLER TIL HEKSE/TROLDMÆND:

DET KRISTNE ALTER ER OPSAT NÆSTEN IDENTISK MED ET RITUELT ALTER FOR MAGI:

Der bliver gjort brug af følgende i den sædvanlige kristne gudstjeneste/messe:

Men på trods af dette, myrdede den kristne kirke i massevis dem, de beskyldte for at være hekse, troldmænd og folk af hedenske religioner.

DE SØRGELIGE VITTIGHEDER KALDET KRISTNE SAKRAMENTER:

Med kristne sakramenter, er det tydeligt, at de er falske. Man kan komme og gå, som man ønsker, og de har ingen betydning. Selvfølgelig er dette oplagt, da de alle blev stjålet. Nogle åbenlyse eksempler:

STJÅLEN!
Under en kristen gudstjeneste/messe fremsiger præsten "Spis brødet – det er min krop. Drik vinen – det er mit blod" for at velsigne nadveren/eukaristien. Dette er en simulering af menneskelig blodofring. For mere dybdegående information om dette, se venligst Den kristne messe/gudstjeneste: En simulering af menneskelig blodofring.

"Helligånden"

"Helligånden" steg angiveligt ned over nazaræerens apostle med tunger af ild. IGEN er dette Satans Slange og er blevet stjålet og forvansket fra hedenske religioner, især dem fra Fjernøsten. Hedenskab/paganisme er blevet stemplet som "satanisme". Ordet "pagan" betyder hedning.
Apostlenes Gerninger 2:2-4
2:2 Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor de sad.
2:3 Og tunger som af ild viste sig for dem, fordelte sig og satte sig på hver enkelt af dem.
2:4 Da blev de alle fyldt af Helligånden, og de begyndte at tale på andre tungemål, alt efter hvad Ånden indgav dem at sige.

Slangen er kendt for at bringe viden og udvidet bevidsthed; oplysning.
"Ushnisha" er kendt som "flamme af usynligt lys" og sad på hovedet af Buddha eller den buddhistiske hellige mand, hvilket indikerer guddommelig intelligens.
Flammerne er den opstegne kundalinislange, som er af Satan.

Kirketårnet er en kopi af den egyptiske obelisk; den eneste forskel er krucifikset i toppen. Vi er alle bekendt med den egyptiske obelisk, såsom "Kleopatras Nål". Dette har meget til fælles med "majstangen". "Majstangen" var symbolsk for majkongens fallos (oprejste penis). Dette er et symbol på frugtbarhed. På Beltanes aften (30. april) dansede de fejrende rundt om majstangen. De oprindelige egyptiske obelisker var symboler for fallossen. De repræsenterede jordguden "Geb's" erigerede organ, mens han lå på jorden og forsøgte at nå op for at forene sig selv med Gudinden "Neith/Nut" af den altoverskyggende himmel. De fleste kristne ved det ikke, men deres kirketårn er en symbolsk erigeret penis med et kors på toppen.

Det irriterende fiske-symbol, som kristne bruger, er også blevet stjålet og forvansket. Det kaldes en "yoni", og de kristne vendte det om på siden. Det er virkelig en skede, og den korrekte stilling er vist her til venstre. Yonien er et meget gammelt symbol og kan ses i mange gamle dæk af tarotkort, som er afbilledet her.

Helgene erstattede De Gamle Guder i den katolske religion, da paven brugte denne erstatningsmetode til at konvertere polyteister til monoteisme. Gamle hedenske templer, samt biblioteker der indeholdt vigtigte spirituelle tekster, blev  raseret og tilintetgjort af kristne. Kristne kirker blev ofte bygget oven på disse. Mange hedenske templer blev bygget på leylinjer, især i Europa.*The Atlantis Blueprint, side 267 af Colin Wilson
©2002

1 The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects" af Barbara G. Walker, side 54.

TILBAGE TIL AFSLØR KRISTENDOMMEN


free web stats