Den allestedsnærværende nazaræer


Nazaræeren består af lutter stjålne legender, stjålne identiteter og en masse meningsløs, værdiløs, hyklerisk og modstridende lære. Jeg tror ikke, der nogensinde har været en karakter i historien, der er så fiktiv som denne nazaræeridiot. Fordi han er en løgn, kan han ændres i henhold til tiderne.

Den eneste grund til han blev opfundet var for at være en distraktion for masserne, med den hensigt at fjerne al spirituel viden og kraft fra befolkningen og placere dette i hænderne på et par kontrollerende få til skade for alle.

Kristendommen har overlevet, fordi den altid har tilpasset sig til tiderne, ligesom den gør den dag i dag. Den kristne kirke har endelig, stiltiende, indrømmet, at Jorden ikke er flad. Hvis de ikke havde gjort det, ville de aldrig have overlevet. Dette er blot ét ud af utallige eksempler.

Nu har nazaræeren fået en New Age fremtoning. De Oprindelige Guders lærdomme og den gamle viden tilskrives nu pludselige nazaræeren, selvom disse kom fra Egypten (visse personer med en tocifret IQ er dumme nok til at hævde, han var en "farao").

I 1960'erne og 70'erne var han den ideelle hippie. Nu er den store lærer i dette new age-lort og joken om "trefoldsloven", hvilket naturligvis omfatter de forbryderiske engle samt jødisk/kristen mystik. Under korstogene, var han den kristne kriger, som ledte de kristne hære fremad for at slagte alle på deres vej- "Fremad kristne soldater". Han eksisterer stadig med islam - denne gang dog ikke som "guds søn" men derimod en profet.

Han lader til at være overalt, og han passer ind i alle trends og alle kulturer. Bare smæk det lasede, fattige, professionelle offer op på to krydsede pinde af træ, og så er han der. Det eneste, der ER virkeligt om denne allestedsnærværende klovn er de selvmorderiske lærdomme, der har til formål at gøre hele samfundet til medgørlige slaver. Det underliggende budskab ændrer sig aldrig.

Dette svarer til en gnaver, der synes at være harmløs, men som medbringer dødelige parasitter, der stå inficerer hele området, ligesom det der skete med byldepesten i middelalderen.

Fordi han er fiktiv, kan han gøres til hvad end, de ønsker, så længe det gøres stiltiende. Han kan være hvad som helst, når som helst og hvor som helst. På den ene side er han i cølibat og "guds søn". På den anden side har han nu seksuelt samkvem med Maria Magdalene for at tilpasse sig til nutidens seksuelle åbenhed.

Fordi ny viden er kommet fra Fjernøsten, var han selvfølgelig der "fra en alder af 13 indtil 30, da der ikke er nogen skriftlig dokumentation, så de kan finde på hvad som helst, de ønsker. På denne måde kan de tilskrive en masse af de østlige lærdomme til ham og hævde, at "alt er ét". Yep, "alt er ét", indtil nogen nævner "Satan", og så begynder disse jokere enten at benægte, eller også indtager de en forsvarsposition.

Fordi homoseksualitet bliver mere åbent, hævder dele af Johannesevangeliet, som meget bekvemt var blevet slettet, nu, at han havde samleje med en anden mand. Han kan være hvad som helst, når som helst og hvor som helst.

Nazaræeren gav aldrig nogen direkte svar på noget. På denne måde kan enhver bibelfanatiker frit citere fra her og der, som de ønsker. Hans egenskaber passer til enhver situation til enhver tid, og de er intetsigende. De kan fortolkes på 100 forskellige måder. Bare sæt ham fast på en pind og gå i gang!

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

free web stats